Näyttävät taiteilijajuhlat Mestaritallissa

Hannele Laurin 40-vuotis juhlat lähestyivät. Hannele tuli suunnittelemaan niitä ystävänsä Eeva Elorannan kanssa. Kun vein heille kabinettiin juomia, Hannele kertoi, että he odottivat Timo Kojoa seuraansa. Hän pyysi, että Kojon kysyessä Hannele Lauria tai Eeva Elorantaa, ohjaisin hänet kabinettiin. Sen jälkeen hän vielä tarkasti kuvaili, miltä Timo Kojo näyttää. Hieman huvittuneena totesin, että olisin varmasti osannut ohjata Kojon oikeaan osoitteeseen ilman esittelyäkin – Hannele Lauri lukeutui jo tuolloin suuresti arvostamiini näyttelijöihin.

Juhlat olivat hienot ja rennot. Hannele saapui juhliinsa moottoripyörällä suoraan Mestaritallin terassille. Paikalla oli koko viihdemaailman kerma. Yksi hienoimpia Hannelen saamista lahjoista oli viulukotelo, jonka sisältä paljastui savustettu lampaanviulu. Juhlien teemana oli viitteellisesti gangsteri / mafia teema. Ruuaksi vieraille tarjottiin lohikeittoa italiaiseen tapaan eli suomalaista lohikeittoa, josta oli jätetty kerma ja maito pois.

Hannele jätti vaatimattomuudellaan minuun lähtemättömän vaikutuksen. Kun Hannele ja Eeva sitten juhlien jälkeisellä viikolla tulivat selvittämään laskua, tarjoilin heille kahvit pöytään. Keittiöön palatessani törmäsin heiluriovelle kerääntyneeseen henkilökuntaan. Koko henkilökunta oli kerääntynyt tihrustamaan oven pienestä ikkunasta, miten paljon käteni tärisevät ja polveni notkuvat, kun tarjoilen suurelle idolilleni Hannele Laurille.
-Pasi Ahokas

Kuvia